06 51 51 99 64

Sanitair & luxe badkamers in Katwijk

Een comfortabel gevoel

We specialiseren ons in de installatie van verschillende sanitaire voorzieningen en technische opties. Met onze vakkennis dragen we bij aan het realiseren van de perfecte badkamer en sanitair in Katwijk.

U wilt graag het gehele proces uit handen geven? Samen met u bepalen we de indeling van uw nieuwe luxueuze badkamer. Eventueel bezoeken samen een showroom om de gewenste tegels en sanitair uit te kiezen. Vanaf het idee tot aan de oplevering begeleidt Herbert Installatie het gehele proces, wij zijn uw aanspreekpunt. Wanneer u intrek neemt of verhuist naar een nieuwe woning zijn het veelal de sanitaire ruimtes die niet aan uw smaak, stijl of andere eisen voldoen. Bij verbouwing of aanpassing van deze ruimtes heeft u de invulling volledig zelf in de hand; zo kunt u precies de keuze maken die aansluit op uw persoonlijke wensen. Zodra u een bepaalde visie voor ogen heeft nemen wij dit plan graag met u door. De vervolgstappen in een verbouwproces zijn van groot belang. Bij Herbert Installatietechniek voorzien we u van het juiste advies, goede tips en de meest efficiënte installatie. Zo ontwikkelen we in samenwerking met u de perfecte sanitaire ruimte. Uiteraard verhelpen we ook problemen bij huidige installaties en verzorgen we de renovatie ervan.

Juiste producten; hoogwaardig materiaal

De badkamer is één van de meest gebruikte vertrekken in huis. U mag van uw badkamer dus flink wat verwachten. Onze producten kenmerken zich door kwaliteit, comfort en design, volledig aangepast op uw persoonlijke wensen. Bij Herbert Installatietechniek beschikken we over vakmensen die alles weten over badkamers, verschillende technische opties en de installatie ervan. Het aanpassen en vervangen van sanitaire onderdelen binnen uw toilet en badkamer behoren ook tot ons takenpakket. We zorgen ervoor dat u de juiste producten in huis haalt om uw badkamer naar persoonlijke smaak in te richten, gepaard met het juiste advies. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en verschillende gerenommeerde merken zoals Grohe en Villeroy en Boch.